banner mederij marcus

Koffie Mede - 2020 375ml

Koffie Mede - 2020 375ml
14.00
InStock
Uitverkocht
Waar ben ik te vinden als ik niet aan het brouwen/stoken/imkeren ben? Oké voor de klas, zoals veel van jullie weten ben ik docent. Maar als ik dan echt even tijd heb geniet ik samen met goed gezelschap van al het heerlijks dat Belloni te bieden heeft. Belloni is DE plek in Helmond waar je kunt genieten van heerlijke Italiaanse delicatessen. Fantastische focaccia’s, kazen, vleeswaren, olijfolie, koekjes en koffie…heerlijke koffie! Voor de Koffie Mede moest de koffie van Belloni gebruikt worden. 

Terug naar overzicht


Plaats je vraag hieronder

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN